Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο primaveraorganic.gr

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Η χρήση εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς. Είναι μόνον προσωπική και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή τους καθώς και η έκθεση τους  σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ή σε άλλα μέσα επικοινωνίας και δεν επιτρέπεται καμία απολύτως παρέμβαση ή τροποποίηση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται με αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Η δημοσίευση, παραποίηση, διανομή ή αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε μορφή και οποιουδήποτε τμήματος/περιεχομένου της ιστοσελίδας απαγορεύεται ρητά χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από την primaveraorganic.gr.

Το υλικό της σελίδας ανήκει στο primaveraorganic.gr και προστατεύεται από το Νόμο. Όλo τo περιεχόμενo της σελίδας (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία του primaveraorganic.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Η primaveraorganic.gr δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα σας. Είστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα των συναλλαγών, καθώς και για την σωστή συμπλήρωση των στοιχείων σας στις φόρμες επικοινωνίας (όνομα, διεύθυνση κλπ)