Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Προσφορά!

Peeling Gel – Deeply Cleansing & Renewing 60ml

17.90

Απολεπίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα

Το Peeling Gel –Deeply Cleansing & Renewing είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, με ορατά αναζωογονητικό αποτέλεσμα χάρη στη μοναδική του φυτική σύνθεση από βιολογικό έλαιο σπόρων αγγουριού, εσπεριδοειδών και φρέσκιας μέντας.

Περιέχει κόκκους από κουκούτσι ελιάς και πέρλες από κερί jojoba ώστε να αφαιρεί απαλά και αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας μια λαμπερή, νεότερη όψη του δέρματος χαρίζοντας του απαλότητα. Αφρίζει απαλά και έχει φρέσκο υπέροχο άρωμα. Η φυσική περιποίηση προσώπου στα καλύτερα της!

Εξαντλημένο

  • Εσπεριδοειδή και μέντα: με το φρέσκο ​​άρωμά τους, εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και αρωματική εμπειρία περιποίησης.
  • Βιολογικό έλαιο από σπόρους αγγουριού: λαμβάνεται από τους αποξηραμένους σπόρους του με ψυχρή έκθλιψη. Είναι πλούσιο σε συστατικά που θρέφουν και δυναμώνουν το δέρμα. Έχει αναζωογονητική και καταπραϋντική δράση. Καθαρίζει και τονώνει την επιδερμίδα.
  • Βιολογικό ανθόνερο Αμαμελίδας: είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την περιποίηση του δέρματος. Καθαρίζει, τονώνει, και καταπραΰνει.
  •  Βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού: Απαλύνει και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο προβληματικό δέρμα.
  • Βιολογικοί κόκκοι από κουκούτσι ελιάς και πέρλες jojoba: εξασφαλίζουν μια απαλή και αποτελεσματική απολέπιση ακόμη και για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα

 

Ποσότητα: 60ml

Τύπος δέρματος: 

Κανονικό, Απαιτητικό, Ξηρό, Λιπαρό, Ώριμο, Ευαίσθητο, Μικτό

 

 

 

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε σε υγρό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και του στόματος και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε το 1 – 2 φορές την εβδομάδα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ/INCI

Water (Aqua), Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water* org, Pentylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Seed Powder, Hydrogenated Jojoba Oil, Disodium Cocoyl Glutamate, Fragrance (Parfum)**, Cymbopogon Citratus Extract* org, Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Oil* org, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract* org, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Xan-than Gum, Lactic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Carrageenan, Alcohol* org, Linalool**, Limonene**, Geraniol**
* από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια
** 100% φυσικά συστατικά των αιθερίων ελαίων

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Peeling Gel – Deeply Cleansing & Renewing 60ml”