Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Rich Face Oil – Regenarating

31.50

Ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και συσφίγγει το δέρμα

Το Rich Face Oil – Regenerating της PRIMAVERA είναι μια απόλαυση για το δέρμα και τις αισθήσεις. Είναι ένα ελαφρύ λάδι προσώπου με υπέροχο άρωμα για απαιτητικές επιδερμίδες. Χαρίζει στο δέρμα σφριγηλότητα και λάμψη.

Με μοναδική φυτική σύνθεση από έλαιο Kahai και Maracuja, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του δέρματος βελτιώνοντας έτσι την ελαστικότητα και την ανάπλασή του. Το πολύτιμο λάδι έλαιο Kahai είναι ένα πραγματικό δώρο από τη φύση, ιδιαίτερα πλούσιο σε ωμέγα 6 και 9 λιπαρά οξέα, προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και δημιουργεί μια ομοιόμορφα λαμπερή επιδερμίδα.

  • Λάδι Kahai: Αυτό το πολύτιμο λάδι είναι ιδανικό για την περιποίηση του ώριμου και απαιτητικού δέρματος. Το δέρμα δείχνει ήρεμο και ξεκούραστο.
  • Έλαιο σπόρων Maracuja (φρούτα του πάθους): Εξωτικό έλαιο που θρέφει και φροντίζει το κατεστραμμένο δέρμα, απορροφάται γρήγορα, ανανεώνει και απαλύνει το δέρμα.
  • Βιολογικό Έλαιο Σπόρων Καμέλιας: Καταπραΰνει και δυναμώνει το δέρμα. Δίνει επίσης στο δέρμα ελαστικότητα και προστασία.
  • Βιολογικό λάδι από καρύδια Inca: Αυτό το έλαιο είναι γνωστό και ως λάδι Sacha Inchi, με εξαιρετικά υψηλή αναλογία ακόρεστων λιπαρών οξέων. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για το ώριμο ή απαιτητικό δέρμα. Αυξάνει την υγρασία του, συσφίγγει και λειαίνει.
  • Εκχύλισμα φύλλων δεντρολίβανου: Έχει διεγερτική και ενεργοποιητική δράση στο δέρμα, ιδιαίτερα κατάλληλο για ώριμες και απαιτητικές επιδερμίδες.

 

 

Ποσότητα: 30ml

Τύπος δέρματος: Ώριμο, Απαιτητικό

 

 

 

 

ΧΡΗΣΗ

Βάζετε μικρή ποσότητα από το λάδι στα δάχτυλα σας και το απλώνετε με μικρές κυκλικές κινήσεις στο δέρμα του προσώπου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ/INCI

Cocos Nucifera (Coconut) Oil* org, Carapa Guaianensis Seed Oil* org, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil* org, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* org, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil* org, C15-C19 Alkane***, Isoamyl Cocoate, Plukenetia Volubilis Seed Oil* org, Caryodendron Orinocense Seed Oil, Fragrance (Parfum)**, Passiflora Edulis Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Lecithin, Linalool**, Limonene**, Eugenol**, Citral**, Benzyl Benzoate**, Geraniol**, Citronellol**

** 100% φυσικά συστατικά των αιθερίων ελαίων
***φυτικής προέλευσης

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Rich Face Oil – Regenarating”