Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

FACE ROLLER

Τα ρόλλερς από κρυστάλλους έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια μια πολύ υψηλή θέση στην εναλλακτική περιποίηση του προσώπου μας, και όχι αδίκως! Είτε τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ρουτίνα μας είτε τα Σαββατοκύριακα χαλαρώνοντας στον καναπέ,  τα οφέλη είναι πολλαπλά και εντυπωσιακά. Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για το ρόλλερ από ροζ χαλαζία για να μάθετε τα πάντα γύρω από αυτό το μικρό θαύμα.

Ο ροζ χαλαζίας συμβολίζει την άπειρη συμπαντική αγάπη. Ενεργειακά συνδέεται με το Chakra της καρδιάς και βοηθάει στο συναισθηματικό τραύμα. Αυξάνει την φροντίδα και την αγάπη προς τον εαυτό μας, και την εσωτερική γαλήνη.

Ας δούμε όμως παρακάτω τα οφέλη που παρέχει στην εμφάνιση του δέρματος:

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο. Η χρήση του face roller ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο και βοηθάει να φαίνεται πιο λαμπερό και φωτεινό.

Μειώνει το πρήξιμο. Με την χρήση του face roller μπορεί να μειωθεί το πρήξιμο π.χ. κάτω από τα μάτια καθώς ενεργοποιείται η λεμφική κυκλοφορία. Κάποιες μελέτες έχουν δείξει την μείωση του πρηξίματος του προσώπου με αυτό το είδος μασάζ.

Το μασάζ προσώπου ανεβάζει την διάθεση. Πολλές μελέτες έδειξαν ότι το μασάζ προσώπου μειώνει το άγχος.

Καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.  Η χρήση του face roller γίνεται συνήθως με κάποιο προϊόν περιποίησης όπως κρέμα ή λάδι προσώπου. Αυτή η διαδικασία βοηθά την καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος.

ΧΡΗΣΗ

Χρησιμοποιήστε το ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Οι κινήσεις σας να είναι πάντα προσεκτικές και απαλές. Μία γενική οδηγία είναι η φορά να είναι ανοδική, από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

1.Εφαρμόστε ένα προϊόν σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Αυτό μπορεί να είναι ένα serum, μία κρέμα ή λάδι για το πρόσωπο.

2.Ξεκινήστε με την φαρδιά πλευρά ρολλάροντας τον λαιμό με ανοδικές κινήσεις.

3.Συνεχίστε στο περίγραμμα της γνάθου και στο πιγούνι με φορά προς τα αυτιά. Ανεβείτε έως τα μάγουλα.

4.Περνάτε το μέτωπο με ανοδικές κινήσεις.

5.Με την μικρή πλευρά του ρόλλερ περνάτε απαλά κάτω από τα μάτια και επάνω στο φρύδι με οριζόντιες κινήσεις προς τα έξω.

ΠOΣΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ?

Ακόμη και αν έχεις μόνο λίγα λεπτά στη διάθεση σου μπορείς να επωφεληθείς από τις αποτοξινωτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες του ρόλλερ. Τα 10 λεπτά είναι ιδανικά, ενώ μόλις 5 λεπτά είναι αρκετά για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Να θυμάστε πως οτιδήποτε έχει να κάνει με το δέρμα απαιτεί πάντα απαλούς χειρισμούς.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η χρήση του ρόλλερ δεν είναι κατάλληλη όταν στο δέρμα υπάρχει ακμή ή δερματικές παθήσεις. Δεν δίνουμε ποτέ το ρόλλερ μας να το χρησιμοποιήσουν άλλα άτομα.

Για να απολαύσεις την εμπειρία του ρόλλερ δες τα παρακάτω προϊόντα:

Face Roller από φυσικό κρύσταλλο ροζ χαλαζία

Rich Face oil – Regenarating

Hyaluron Serum – Destressing & Regenarating

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Μετά από κάθε χρήση καθαρίστε απαλά με ένα πανάκι από τα υπολείμματα του προϊόντος. Επίσης μπορείτε να το καθαρίσετε με νερό και το καθαριστικό προσώπου σας, ή με οποιοδήποτε ήπιο καθαριστικό.

Για να καθαρίσετε και να φορτίσετε ενεργειακά τον κρύσταλλο σας μπορείτε να τον τοποθετήσετε για μερικές ώρες κάτω από το φως του ήλιου.

Να θυμάστε ότι όλοι αξίζουμε  την Αγάπη, και ξεκινάει από εμάς, με την Αγάπη προς τον εαυτό μας.

Νίκη Βάσσου

Εναλλακτική αισθητικός

Αφήστε μια απάντηση

Αρχική » Blog » FACE ROLLERS

FACE ROLLERS